İçeriğe geç

Terazi Burcu Kimi Sever

Terazi burcu kime aşık olur?

Terazi’nin en iyi anlaştığı burçlar Kova, İkizler ve Yay’dır. Kova-Terazi Uyumu: Hem Kova hem de Terazi sosyalleşmeyi, konuşmayı ve insanların etrafında olmayı sever. Bir çift olarak sosyal hayatları çok zengin ve tatmin edici olacaktır. Ayrıca fikirlerini birbirleriyle paylaşmayı severler.

Terazi burcu en çok neyi sev?

İlgi duydukları spor bir yarış gerektiriyorsa, rakiplerine karşı çok saygılı, adil ve naziktirler. Kurnaz zekaları ve estetik tavırlarının yanı sıra, Teraziler ne pahasına olursa olsun, yapmaya karar verdikleri şeyi yapmalarıyla bilinirler.

Terazi hangi burçtan nefret eder?

Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla iyi geçinemeyen Teraziler kolay etkilenirler, bu yüzden kolay kandırılırlar. Terazi, bu konuda Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla ters düştüğü için anlaşılması çok zor bir burçtur.

Terazi burcu neyi sevmez?

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM) En belirgin olumsuz özellikleri kararsızlık, şımarıklık ve sanrılardır. Pahalı mücevherleri ve seyahati severler. Adaletsizlikten nefret ederler. Güçleri dayanışmacı ve sosyal olmalarıdır.

Terazi burcunun aşk hayati nasıl olur?

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim) İlişkilerde denge ve uyum için çabalarlar ve partnerleriyle adil ve eşit bir ilişki kurmaya çalışırlar. Aşk hayatlarında romantizm ve estetik önemlidir. Terazi insanları sevdikleri kişiye duygusal olarak bağlıdır ve sadık partnerlerdir. Romantizmi zarif bir şekilde deneyimleyin.

2 terazi burcu anlaşabilir mi?

Terazi burcunun en karakteristik özelliklerinden biri dengeli ve uyumlu olmalarıdır. İki Terazi bir araya geldiğinde, her iki taraf da denge ve uyuma değer verir ve ilişkilerinin sağlam bir temele dayandığından emin olur. Bu uyum, çiftin uzun vadeli ve mutlu bir ilişkiye sahip olmasına yardımcı olur.

Terazinin lakabi nedir?

TERAZİ: Baş belası. AKREP: Sırlar kavanozu. YAY: Dürüst David. OĞLAK: Büyük patron.

Terazi burcunun özel gücü ne?

23 Eylül ile 22 Ekim arasında doğanlara ait olan Terazi, başlangıç ​​tarihinden itibaren gündüz ve gecenin eşitliğini de temsil eder. Terazi’nin genel özelliği zıtlıkları dengelemesi ve uzlaştırmasıdır. Adaleti sağlamak ve diplomasi uygulamak en belirgin görevleridir.

Terazi hangi çiçeği sever?

Özelliklerinde de belirttiğimiz gibi pembe, Terazi burcunun en sevdiği renklerden biridir. Diğeri zaten yeşil olduğundan, tüm bitkilerin temelidir. Peki, Terazi burcuna hediye çiçek önerileri dendiğinde akla ilk gelen pembe şakayıktır.

Terazi kiminle anlasamaz?

Geniş bir sosyal çevresi olan ve hayattan zevk almayı seven Terazi kadınları, çalışmayı seven işkolik Başaklarla iyi geçinemezler. Çünkü Teraziler bir şeyler yapmaya isteklidir, tembelliği severler; Başaklar bu durumu asla atlatamazlar ve Terazi kadınlarıyla sürekli çatışma halindedirler.

Terazi burcunun en korktuğu şey nedir?

TERAZİ: Uyum ve dengeli aşk dendiğinde akla ilk gelen şey Terazi burcunun en büyük korkusudur: Yanlış partner seçimi ve özel hayatında mutsuzluk.

Terazi burcu kıskanılmayı sever mi?

Terazi kadınının özellikleri Terazi kadını hayatında her zaman denge arar. Terazi kadını özgür hissetmeyi sever. Terazi kadını çekingen veya kıskanç olmayı sevmez.

Terazi burcu kiminle evlenmeli?

Terazi burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. Terazi bu tavrı her zaman göstermez.

Terazi burcu rengi nedir?

Terazi burcunun uğurlu ve şanslı renkleri Terazi burcunun uğurlu renkleri arasında mavi tonlarının yanı sıra pembe ve pastel tonlar da yer alır. Kıyafetlerinizde, aksesuarlarınızda ve dekoratif ürünlerinizde; mavi, pembe ve pastel tonlarını kullanabilirsiniz.

Terazi burcunun en sevdiği yemek nedir?

Terazi mutfakta tam yemekler hazırlamaktan sıkılabilir. Ama en sevdiği tatlıları hazırlamayı sever. Eşi/partneri için tatlıları ve meyve tabaklarını dikkatlice hazırlamaktan zevk alır. Dışarıda yemek yemeye çıktığında şık kıyafetler giymeyi ve iyi dekore edilmiş yerlere gitmeyi sever.

Terazi burcu hangi burçla evlenmeli?

Terazi burcu erkeklerinin anlaşabildiği burçlar: Kova, İkizler ve Aslan olarak sıralanabilir. Terazi erkekleri sosyalleşmeyi ve insanlarla etkileşime girmeyi çok severler, bu yüzden her zaman kendileri gibi enerjik ve aktif olan İkizler burcuyla çok iyi anlaşırlar. Terazi bu tavrı her zaman göstermez.

Terazi erkeği hangi kadından hoşlanır?

Kendine güvenen kadınları gerçekten sever! Dengeli, zeki ve mantıklıdır. Tartışmayı sevmeyen Terazi erkeğine karşı nazik ve anlayışlı olmanız gerekir. Gergin ortamlardan uzak durmak ister. Onunla eğlenceli ve keyifli sohbetler yapmak onda bir izlenim bırakabilir.

Terazi ilişkide nasıl?

Kibar, nazik, zariftir. Eşinde ve partnerinde doğru ve en uygun kişiyi arar ve bu kişinin kendine güvenen bir lider olmasını bekler. Terazi erkeğinin finansal meselelere dahil olması beklenir. Diğer tarafın hesabı ödemesini bekliyorsa bunu eşitlik kaygısıyla yapar.

Terazi erkeğini nasıl peşinden koşturursun?

Terazi burcu erkeğinin en büyük arzusu yanında önemli bir partnerin olmasıdır. O özel kişiyi bulduğunda, ona karşı çok sadık ve dikkatli olur. Ancak, birlikte olacağı kadınların fiziksel yapıları da bir o kadar önemlidir. Terazi burcu erkekleri için çarpıcı ve bakımlı olmak bir zorunluluktur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir